More


  Sorin Grindeanu, întrevederi cu un preşedinte şi patru premieri în săptămâna în care Dragnea vrea evaluarea Guvernului

  - Advertisement -

  grindeanu

  Premierul Sorin Grindeanu are programate săptămâna viitoare întrevederi cu 4 premieri şi un şef de stat, în condiţiile în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat că finalizează raportul de evaluare a Guvernului, fiind aşteptată şi o reuniune a CExN pentru a decide măsurile de luat.

  Astfel, premierul Sorin Grindeanu va efectua luni, 12 iunie, o vizită oficială în Croaţia, în cadrul căreia va avea întrevederi cu preşedintele Republicii Croaţia, Kolinda Grabar, prim-ministrul croat, Andrej Plenkovic, şi cu preşedintele Parlamentului, Gordan Jandrokovic.

  Marţi, 13 iunie, premierul Grindeanu are programată o întrevedere cu prim-ministrul Finlandei, Juha Sipilä, la Palatul Victoria, iar miercuri, 14 iunie, participă la reuniunea Consiliului Naţional pentru pregătirea preluării de către România a preşedinţiei Consiliului UE, care va avea loc tot la sediul Guvernului.

  În programul lui Grindeanu figurează, pentru joi, 15 iunie, o întrevedere cu prim-ministrul Landului Saxonia, Stanislaw Tillich, urmată de o întrevedere cu preşedintele Comitetului Economiei germane pentru Europa de Est, Wolfgang Büchele, ambele evenimente urmând a se desfăşura la sediul Guvernului.

  Grindeanu are programată vineri, 16 iunie, o întrevedere cu prim-ministrul Luxemburgului, Xavier Bettel.

  Astfel, săptămâna viitoare premierul Grindeanu are un program încărcat, fiind programate întâlniri cu un şef de stat, un preşedinte de Parlament şi 4 premieri.
  Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, săptămâna trecută, că raportul de evaluare a implementării programului de guvernare va fi finalizat duminică seara, el menţionând că va merge în CExN al PSD săptămana viitoare, cu o propunere, iar CExN va decide privind măsurile care vor fi luate.
  „Duminică seara sper ca raportul să fie gata. Este un raport amplu. Nu este evaluarea miniştrilor, este evaluarea implementării programului de guvernare, care este de fapt obiectivul acestei evaluări şi luni, marţi, miercuri vom discuta probabil şi cu miniştrii şi cu primul-ministru şi la finalul discuţiilor vom prezenta o decizie în CExN”, a spus Dragnea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img