More


  Lionel Messi și Antonella Roccuzzo au spus “Da” la Rosario

  =

  nunta Messi

  După o relație de 10 ani, Lionel Messi, 30 de ani, și Antonella Roccuzzo, 29 de ani, iubirea sa din tinerețe și mama celor doi copii ai săi, s-au căsătorit vineri la Rosario, orașul natal al internaționalului argentinian. Shakira și copiii cuplului, Thiago și Mateo, s-au numărat printre invitații care au fost martori la schimbul de jurăminte, urmat de o petrecere fastuoasă pe ritmuri de cumbia (un gen de muzică populară din mai multe țări vorbitoare de limba spaniolă, n.r.), relatează AFP.

  Tinerii căsătoriți au apărut radioși în fata presei care aștepta nerăbdătoare în fața hotelului unde a avut loc nunta. Cei doi s-au sărutat sub flash-urile fotografilor, mireasa purtând o rochie lungă, albă, iar Messi un costum gri închis.

  Cei doi copii ai cuplului, Thiago, de 4 ani, și Mateo, de un an și jumătate, s-au aflat în primele rânduri la ceremonie, în cadrul căreia Lionel și Antonella au spus “da, vreau”, într-un salon al hotelului Pullman City Centre din Rosario. Nu a avut loc o ceremonie religioasă, deși Messi este catolic și are un tatuaj cu Iisus Hristos pe umărul drept.

  În pofida unui zbor cu avionul de 14 ore din Barcelona (Spania), practic toți coechipierii lui Messi de la Barça s-au deplasat la nuntă, printre aceștia figurând Neymar, Luis Suarez, Javier Mascherano, Samuel Umtiti, Jérémy Mathieu sau Lucas Digne.

  Shakira, invitată în calitate de soție a lui Gerard Pique, coechipierul lui Messi la Barça, a delectat invitații cu câteva hituri. Însă marii animatori ai petrecerii au fost artiștii de cumbia din Argentina și Uruguay, al căror ritmuri fac să vibreze America de Sud, printre aceștia numărându-se vedete precum Karina, logodnica lui Sergio Aguero, și grupul Marama.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img