More


  Președinția Comisiei parlamentare pentru controlul SRI va aparține PSD

  =

  pag7 tutuianu

  Președinția Comisiei parlamentare pentru controlul activității SRI este repartizată Partidului Social Democrat, a declarat luni președintele comisiei, senatorul Adrian Țuțuianu.

  “Ședința de azi era planificată înainte ca eu să devin ministru al Apărării Naționale, ca urmare eu am condus-o astăzi. Președinția este repartizată PSD prin algoritmul politic care este convenit și agreat de toată lumea. Ca urmare, cine va prelua președinția comisiei este o decizie care ține de partid și lucrul acesta îl voi discuta cu domnul Dragnea în zilele următoare”, a declarat Țuțuianu într-o conferință de presă.

  El a menționat că incidentul de la Argeș din ultimele zile i-a ocupat majoritatea timpului, această chestiune nefiind discutată.

  Întrebat dacă ar vrea să rămână la șefia Comisiei de control a activității SRI, Țuțuianu a spus: “Eu voi face ceea ce se stabilește la partid. Eu am fost totdeauna un om foarte serios și un om de partid, voi face ce decide partidul. Dacă partidul va considera că este bine să rămân aici, rămân, dacă nu, nu. O să rămân un membru în comisie”.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img