More


  Sătmăreancă, femeie de succes în Londra

  - Advertisement -

  Sătmăreancă (1)

  La numai 23 de ani, Teodora Andrișan, artistă din Satu Mare stabilită la Londra, arată că succesul este creația ambiției și perseverenței. Ea este photo retoucher într-o companie de lux din marea metropolă britanică.

  Un talent al artei fotografice, o prezență plăcută și pozitivă, Teodora Andrișan a ales să studieze la Arts University Bournemouth din Marea Britanie. Este deja licențiată în fotografie și nu regretă că a ales acest drum pentru că i-a adus multe oportunități extraordinare.

  De ce a ales să studieze în Marea Britanie?
  A ales Anglia deoarece i-a oferit educația formală pe care și-o dorea. Pentru oricine a experimentat asta, începuturile unui drum existențial într-o țară străină nu sunt tocmai ușoare. Întreaga schimbare presupune viziune și pasiune. Iar Teodora are aceste calități. Ea apreciază mediul universitar britanic pentru facilitățile pe care le oferă, dar și pentru structurarea actului didactic printr-o perspectivă aplicativă, ceea ce lasă studenților o mai mare libertate de a fi independenți și creativi.

  Sătmăreancă (2)

  România este o țară cu potențial fantastic, dar adevărul este că raportată la țările occidentale extrem de dezvoltate, la noi se poate vorbi probabil încă de o democrație emergentă. Pentru Teodora Andrișan, Marea Britanie înseamnă locul în care a avut șansa de a studia fotografia în cele mai bune condiții. Este licențiată deja în acest domeniu, iar prezentul pe care îl trăiește este extraordinar, cu prospectele pentru un viitor minunat.

  Cu ce se ocupă acum
  Momentan, Teodora Andrișan lucrează în domeniul fotografiei la un nivel foarte avansat, ea fiind unul dintre oamenii care stau în spatele retouching-ului pentru produsele de lux ale unei companii foarte cunoscute din Londra. Este vorba despre un brand faimos în Marea Britanie care are ca target producția accesoriilor de lux precum poșete, dar și îmbrăcăminte. După cum a afirmat chiar Teodora, ceea ce face ea “nu este o muncă de duzină. Oamenii cu care lucrează știu ce este calitatea și crearea unei experiențe deosebite pentru client.”

  Sătmăreancă

  Teodora Andrișan, este așadar, un exemplu de urmat pentru tinerii sătmăreni care vor cariere internaționale de succes, dar nu numai. Ea este un model de tenacitate și o inspirație pentru că a avut curajul să își urmeze pasiunea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare