More


  Câştigă o Dacia Duster! Fii tu marele câștigător!

  - Advertisement -

  image1

  Cumperi la Satu Mare Shopping Plaza și poți câștiga o Dacia Duster! Au mai rămas şapte zile pentru a te înscrie în Tombola nr. 2. Cumpără de minim 100,00 de lei pe un singur bon fiscal și completează talonul de tombolă în fața Sensiblu. Mai ai câteva zile să intri în cursă, extragerea va avea loc în 30 august 2017, la etajul 4, ora 18:00 unde va concerta: ora 17:00 Irigy Honaljimirigy, ora 18:00 extragerea câștigătorului, ora 19:00 Royal Team.

  Îți place să faci shopping? Desigur, că-ți place. Atunci te așteptăm la shopping în Satu Mare Shopping Plaza și câștigă un autoturism Duster. După prima tombolă care a avut un succes fantastic, mai sunt câteva zile până la extragerea câștigătorului pentru cea de-a doua tombolă.IMG_8415

  CINE poate câștiga?! Nimic mai simplu. Clienții care din 10 mai până în 30 August au cumpărat din oricare magazin, în valoare de minim 100 de lei pe un singur bon fiscal, au intrat în cursa pentru Dacia Duster. Doar completând talonul de tombolă de la parter, vis-a-vis de Sensiblu. Deci fă-ți cumpărăturile la Satu Mare Shopping Plaza și pleci pe patru roți, într-un Duster nou.

  Extragerea câștigătorului are loc în data de 30 August 2017, ora 18:00, la etajul 4, unde vom sărbători câștigătorul autoturismului și 10 premii voucher în valoare de 300 de lei fiecare, valabile în magazinele din Satu Mare Shopping Plaza!

  Reducerile de vară continuă. Vino în magazinul H&M ca să descoperi o selecție de piese vestimentare și accesorii chic, la prețuri irezistibile.

  Magazinul Timeout, de la etajul 1 al Satu Mare Shopping Plaza, vine în întâmpinarea sătmărenilor cu promoția ”Totul -50% din prețul inițial”, iar magazinul Lee Cooper cu promoții de până la -60% .

  Alegeți ținuta fashion din Satu Mare Shopping Plaza! Fă-ți cumpărăturile din Satu Mare Shopping Plaza, unde cumpărăturile tale se premiază!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare