More


  FOTO. Artiștii sătmăreni au luat vacanță. Unde și le petrec

  - Advertisement -

  borse4

  Începând cu data de 1 august a început postul Sfintei Mării. Artiștii sătmăreni profită de aceste zile, își iau familia, prietenii și pleacă prin țară sau cât mai departe de țară.

  Alături de Codruța, soția lui și cele două fiice Julia și Paula, Călin Borșe, taragostistul formației Argus, petrece în aceste zile momente magice. Pentru formația Argus, weekend-uri-le sunt pline ochi în restul anului, însă aceste doua săptămâni membrii trupei dedică timpul celor mai iubite persoane din viața lor.

  „Am ales să ne petrecem concediul în Ayamonte(Spania) unde am petrecut câteva zile de neuitat, iar acum suntem în Portugalia, pe plajele renumite din Algarve. Așadar, anul acesta ne-am răcorit în Oceanul Atalntic” a povestit Călin Borșe.

  Andrada Bârsăuan rămâne pe meleaguri românești.

  “Eu merg câteva zile la Mamaia , fiindcă am timp foarte scurt pentru concediu , am avut nuntă chiar și in 5 August , dar mă bucur că reușesc și atât, fiindcă urmează o perioadă foarte aglomerată în  luna August , având evenimente zi de zi. Mi-am propus să vizitez pe drum, tot ce nu am văzut până acum . Îmi iubesc țara și știu că avem multe locuri frumoase! Am plecat în concediu cu Lazar , iubitul meu saxofonist din Bistrița , colegi de trupă și verișoarele mele.” a spus artista.

  Îndrăgitul Interpret Petrică Mureșan a ales ca și destinație Turcia pentru a se bucura împreună cu familia. Ei au hotărât  să plece în concediu imediat după ce copiii au intrat în vacanță.

  “Noi am fost în Antalya în concediu. Am plecat la scurt timp după ce copiii au intrat în vacanța de vară.Profităm și de zilele lunii august să mai mergem undeva prin apropiere câteva zile” a spus Petrică Mureșan.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  panouri fotovoltaice satu mare