More


  FOTO. Ella Bella la mare! Și nu a plecat singură

  =

  ella bella8

  În fiecare seară de la 20:30, cei mici se adună și petrec vacanța împreună cu Ella Bella în stațiunea Costinești. Ella Bella a plecat la mare să-și facă mai multi prieteni și reușește cu fiecare seară să intre în inimile a sute de copii din toată țara.

  Cine a întâlnit-o într-o seară, în urmatoarea își face loc înainte cu o jumătate de oră în public… și toți piticii așteaptă cu nerăbdare întâlnirea. Împreună cu copiii, au  convenit ca hit-ul verii să fie : Ce bine e la mare, piesa de pe primul album cu yupiii-cantece cu Ella Bella, melodie cantată, și fredonată de fiecare copil prezent pe litoral.

  Ella Bella nu a plecat singură la mare, Piratul Goangă aduce și el multă voie bună, dar și umor, învățându- i pe copii să fie cei mai mișto pirați din Univers. Toată bucuria și veselia se citește pe chipul celor mici.

   “Zi de zi strâng amintiri frumoase, însă ce m-a marcat mai mult a fost un copil cu probleme de autism, localnic . Ajunge seară de seară la spectacol, iar tatăl ne spunea  că va ajunge chiar și în Ardeal, dacă îi va fi dor de Ella Bella. Atunci când ești în mijlocul copiilor totul este minunat, fascinant de dulce. Ce bine ar fi să rămânem toți cu sufletul și bunătatea unui copil.” a declarat Ella Bella pentru GNV.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img