More


  PSD: Nu există conflict Tudose-Dragnea

  - Advertisement -
  Presedintele PSD, Liviu Dragnea (S) si premierul Mihai Tudose (D), se indreapta, vineri, 1 septembrie 2017, catre sala de sedinte in plen a Camerei Deputatilor din Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO
  Presedintele PSD, Liviu Dragnea (S) si premierul Mihai Tudose (D), se indreapta, vineri, 1 septembrie 2017, catre sala de sedinte in plen a Camerei Deputatilor din Palatul Parlamentului. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

  Purtătorul de cuvânt al PSD, Adrian Dobre, a precizat, luni, că nu există un coflict între premierul Mihai Tudose şi liderul PSD Liviu Dragnea, el arătând, referitor la nemulţumirile preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că se va putea face să se vadă mai des cu Tudose. Liderul PSD Liviu Dragnea a negat, luni, că ar avea un conflict cu premierul Tudose legat de faptul că Guvernul nu depune legile justiţiei sau nu sesizează CCR referitor la ancheta DNA pe speţa Belina.

  Solicitat să comenteze informaţiile privind existenţa unui conflict între premierul Mihai Tudose şi Liviu Dragnea, Dobre a răspus: „Nu există acest conflict. Nu s-a discutat în BPN acest subiect”.

  El a spus că nu există nemulţumiri legate de lipsa de asumare a Guvernului a legilor justiţiei sau a sesizării la CCR privind anchetarea de către DNA a HG-urilor referitoare la lacul Belina:
  „Nu, nu există această nemulţumire făcută public, nici nepublic. Nu există!”, a spus Dobre.

  El a mai arătat că, dacă preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este nemulţumit că se vede rar cu premierul Tudose, atunci „sigur se va putea face să se vadă mai des”.

  Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susţinut, luni, că simte nevoia unor întâlniri mai dese cu premierul Mihai Tudose, în care să afle despre deciziile Guvernului, el arătând că este loc de o funcţionare mai bună a relaţiei Executiv – majoritate parlamentară.

  Întrebat, luni, după întrevederea cu liderul PSD Liviu Dragnea, care este relaţia cu Guvernul şi cu premierul Tudose, în condiţiile în care au apătut informaţii privind existenţa unor tensiuni între Guvern şi partidele care susţin Executivul, Tăriceanu a răspuns: „Nu ştiu, până acum nu am văzut astfel de informaţii”.

  „Relaţia este cea care trebuie să caracterizeze o majoritate cu Guvernul pe care îl susţine. Acum, că eu poate simt nevoia unei întâlniri mai dese cu primul-ministru în care să aflăm despre decizii pe care Guvernul le-a luat sau decizii care sunt în pregătire, e normal şi, în ultima perioadă, nu pot să spun că au abundat întâlnirile cu primul-ministru care să ne dea această posibilitate”, a adăugat Tăriceanu.
  El a spus că, pe de altă parte, este la curent cu chestiunile cele mai importante.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img