More


  (VIDEO) Cursa nebună a fetei de 19 ani, drogată și fără permis, la Cluj

  - Advertisement -

  accident
  Tânăra de 19 ani care s-a urcat la volan duminică seara și a condus din Florești până pe Calea Turzii, unde a făcut un accident, ar fi consumat droguri.

  Aceasta a lovit mai multe autoturisme din Florești și până pe Calea Turzii. Mașina era serios avariată, dar acest lucru nu a împiedicat-o să circule mai departe. Fără un cauciuc, tînăra a continuat să conducă haotic.

  ”În jurul orei 23.00, la intersecția străzilor Calea Turzii și Observatorului a avut loc un accident soldat cu rănirea unei persoane. Din primele informații, o tânără de 19 ani ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care îl conducea, intrând în coliziune cu un autoturism parcat. Tânăra a fost rănită și transportată la unitatea medicală pentru a primi îngrijiri de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

  Tânăra a acroșat câteva autoturisme pe raza comunei Florești. Ea a fost testată cu aparatul etilotest, reieșind că nu consumase alcool, însă oamenii legii au constatat că nu deținea permis de conducere.

  Conform martorilor, șoferița a urcat Calea Turzii fără a avea un cauciuc. ”A mers fara cauciuc pe fata stânga urmărită de 4 echipaje de poliție . Totul s-a terminat la giratoriu de pe Calea Turzii la intersecția cu stara Observator. Am văzut live prin fața mea a trecut”, a relatat un martor.

  Poliția Cluj a confirmat că probele de sânge au arătat că tânăra care a făcut ravagii pe drumul din Florești și până pe Calea Turzii s-a drogat cu cannabis.

  sursa: www.stiridecluj.ro

  VideoFacebook / Ncn  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img