More


  FOTOGALERIE. Tată și fiu au rămas fără mașini în Vama Halmeu. De ce au luat polițiștii această decizie

  - Advertisement -

  Polițiștii de frontieră din cadrul I.T.P.F Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 de ore, în PTF Halmeu peste 600 de pachete cu ţigări de contrabandă, marfă ce urma să fie comercializată pe piaţa neagră de desfacere din România.

  Ieri, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 20.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Halmeu, județul Satu Mare, s-au prezentat pentru a intra în țară, doi cetățeni, unul cu dublă cetățenie ucraineano-maghiară iar celălalt maghiară, în vârste de 18, respectiv 60 de ani, conducând fiecare câte un autoturism marca Volkswagen Passat, ambele înmatriculate în Ungaria.

  Existând suspiciuni că aceştia ar putea transporta ţigări de provenienţă ucraineană, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat controale amănunțite asupra autoturismelor.

  Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în spații special amenajate în caroseria autoturismelor, cantitatea totală de 620 pachete cu ţigări, diferite mărci, de proveniență ucraineană.

  Ţigările, în valoare de 2.800 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar șoferii au fost sancţionaţi contravenţional fiecare cu amendă în valoare de 5.000 lei.

  Totodată, autoturismele Volkswagen Passat au fost reținute de către autoritățile vamale având în vedere că aveau spații special amenajat pentru transportul țigărilor, iar împotriva cetățeanului ucrainean s-a luat măsura interzicerii intrării în România pe o perioadă de 5 ani.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img