More


  FOTOGALERIE. Vandali sătmăreni, prinși cu ajutorul ”Big-brother”. Sistemul funcționează

  - Advertisement -

  Sistemul ”Big-brother”, sau rețeaua de camere de supraveghere video din Satu Mare începe să funcționeze. Patru adolescenți cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani au distrus 21 corpuri de iluminat din Grădina Romei.

  Vineri, în jurul orei 19,00, cei patru tineri au luat la țintă corpurile de iluminat cu o minge, dar au fost prinși de polițiștii locali după ce au fost vizionate imaginile suprinse de camerele de supraveghere.

  Tinerii au fost amendați cu 250 de lei fiecare, iar părinții acestora au fost chemați la Sediul Poliției Locale. Aceștia și-au asumat în scris că vor plăti pagubele făcute de odraselele lor.

  Conducerea Primăriei Satu Mare are în vedere extinderea sistemului de supraveghere video al muicipiului Satu Mare. În acest moment sunt 66 de camere de supraveghere în oraș, dar conducerea Primăriei are în vedere suplimentarea acestora cu încă 20 de camere performante, cu vizibilitate și pe timp de noapte.

  Chiar și așa, numărul acestora camere de supraveghere este foarte mic comparativ cu necesarul unui oraș ca Satu Mare. Orașul ar avea nevoie de cel puțin 200 de camere de supraveghere.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img