More


  Posibilă crimă în Țara Oașului. Un bărbat este decedat

  - Advertisement -

   

  O posibilă crimă s-a produs în această după-amiază în Țara Oașului. Între doi prieteni de pahar a izbucnit un scandal în urma căruia unul dintre ei este mort. Totul s-a produs astăzi, în jurul orei 17.00, în Certeze. 

  Purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare. Paula Cochera, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că totul a pornit de la un scandal izbucnit între doi bărbați, unul de 37 de ani și unul de 50 de ani, ambii din Certeze, după ce cei doi ar fi băut împreună la unul dintre cei doi acasă.

  Din motive neelucidate, cei doi s-au luat la bătaie. În urma încăierării dintre cei doi, bărbatul de 37 de ani a decedat.

  La fața locului sunt mai multe sticle sparte. Bărbatul de 37 de ani are o plagă la nivelul pieptului, dar încă nu se știe dacă a fost produsă intenționat de bărbatul de 50 de ani, ceea ce ar însemna crimă, sau s-a produs accidental în urma încăierării dintre cei doi.

  O echipă de criminaliști din Satu Mare s-a deplasat la fața locului pentru cercetări și stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.

  Vom reveni cu amănunte!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img