More


  Triplul asasinat de la Apa. Principalul suspect, căutat peste tot

  - Advertisement -

   

  Anchetatorii au stabilit suspectul principal în cazul triplei și sângeroasei crime petrecut noaptea trecută în comuna Apa. Potrivit unor surse judiciare, a fost stabilit un cerc mai larg de suspecți, însă lațul se strânge în jurul unei singure persoane.

  Este vorba despre un bărbat de circa 35 de ani, apropiat de familia victimelor. Dimineață, când se făceau primele cercetări la locul crimei, bărbatul ar fi fost văzut în zonă, apoi a dispărut. Acum polițiștii îl caută peste tot.

  Sursele judicare spun că principalul motiv al crimei este jaful. Nu este exclusă posibilitatea ca cei doi soți, Gheroghe Rentea (59 de ani) și Niculina Rentea (56 de ani), să-și fi surprins criminalul în casă. Cei doi au ajuns acasă aseară, în jurul orei 19.00.

  Una dintre ipoteze spun că în momentul în care au încercat să intre în casă, femeia ar fi fost lovită de criminal. Nici bărbatul nu a avut mai multe șanse. După primele lovituri, în care victimele au fost amețite, au urmat altele foarte grele care pur și simplu au desfigurat victimele și le-au ucis. Soacra bărbatului, o bătrânică de 80 de ani, era deja ucisă în casă. Paramedicii nu au mai avut de făcut altceva decât să constate decesul.

  La Satu Mare a ajuns și o echipe de criminaliști de la București, și fiecare vecin a dat declarații.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img