More


  Vicepremierul României vine la Satu Mare. Se va întâlni cu primarii și va discuta despre PNDL2

  - Advertisement -

  Vicepremierul României, Paul Stănescu, care este și Ministerul Dezvoltării, va face o vizită de lucru la Satu Mare în data de 7 decembrie. Acesta va avea o întâlnire cu primarii din județ și conducerea Consiliului Județean în sala mare de ședințe a Palatului Administrativ. Principalul subiecte abordate în cadrul acestei întâlniri sunt cele referitoare la Programul Național de Dezvoltare Locală – PNDL 2.

  Noul ministru al Dezvoltării Regionale, vicepremierul Paul Stănescu, este de profesie agronom. În 2013 a fost ales vicepreşedinte regional al PSD pentru zona Oltenia. În anul 2016 a obţinut un mandat de senator de Olt, ulterior fiind desemnat drept chestor al Senatului.

  Ministerul Dezvoltării Regionale a acordat, județului Satu Mare, suma de 626 milioane de lei, pentru proiectele de infrastructură ce urmează să fie finanțate, teoretic, în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală, ce se va desfășura până în anul 2020. Cea mai mare finanțare acordată prin acest program este pentru cel de-al treilea pod peste Someș, în valoare de peste 80 de milioane lei.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img