More


  Centru de închiriere a bicicletelor la Satu Mare. Șase noi piste de biciclete

  - Advertisement -

  Primăria municipiului Satu Mare are în vedere nu numai construirea unor noi piste de biciclete în oraș ci și realizarea unui centru de închiriere a bicicletelor.

  Prin rectificarea bugetară ce urmează a fi supusă dezbaterii consilierilor locali în cadrul ședinței de astăzi, este alocată suma de circa 150.000 de lei pentru realizarea unui studiu de fezabilitate și a unui proiect tehnic pentru amenajarea unui centru de închiriere biciclete la Satu Mare. Acest centru ar urma să fie amplasat undeva pe bulevardul Lucian Blaga sau Drumul Careiului.

  De asemenea, se are în vedere alocarea sumei de 150-160 de mii lei pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și a proiectelor tehnice pentru construirea a șase noi piste de biciclete în orașul Satu Mare.

  Este vorba despre pista de bicicliști dintre Botizului și Golescu; cea dintre strada Lazarului – Trandafirilor – Avram Iancu – Centrul Vechi; cea dintre Mileniului – Coșbuc – Vasile Lucaciu; între bulevardul Lucian Blaga și Drumul Careiului; Barițiu – Rodnei – Odoreului și Barițiu – Centrul Vechi.

  Aceste proiecte urmează a fi pregătite pentru Programul Multianual 2018-2021 pentru a putea fi depuse spre finanțare atunci când vor fi deschise liniile de finanțare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img