More


  Marșul Ingerilor la Satu Mare. Când și de unde

  - Advertisement -

  Fundația Help D.G., în colaborare cu Asociația ”Desenăm Viitorul Tău” și Consiliul Tinerilor Instituționalizați din România, organizează la Satu Mare ”Marșul Îngerilor”. Evenimentul va începe mâine, de la ora 18.00, din fața Turnului Pompierilor.

  ”Știm că data de 5 decembrie reprezintă pentru copiii voștri un moment așteptat cu sufletul la gură, reprezintă momentul în care Moș Nicolae își face apariția pe la ferestre, dar vă propunem ca, pentru o oră, să faceți loc luminii atât în sufletele voastre, cât și a copiilor voștri, și să aprindem o candelă în memoria celor 38.000 de copii și tineri instituționalizați care nu au avut norocul nostru sau a copiilor noștri și care sunt acum printe INGERI! Să nu uităm că în prezent 60.000 de copii și tineri se află în sistemul de asistență din România, dintre care 18.000 se află în centre de plasament, expuși abuzurilor și neglijenței unui sistem de multe ori netransparent. Acest marș solemn poate reprezenta și un prim pas, un semnal de alarmă pentru necesitatea unei schimbări fundamentale a modului de îngrijire și integrare în societate a tinerilor și copiilor abandonați din România.

  Oferă-i copilului tău un cadou constând în bunătate sufletească, alătură-te nouă iar noi îi vom oferi candela care va reprezenta rugăciunea lui către un înger. Sufletul se hrănește cu lumină și rugăciune, avem nevoie de voi toți pentru ca lumina să fie cât mai puternică iar rugăciunea să ajungă cât mai sus!

  Așadar, vă așteptăm în data de 5 decembrie, ora 18, în fața Turnului Pompierilor. Candelele vor fi oferite de către noi, iar voi veți da în schimb lumină și rugăciune atât de necesare nouă, cât și îngerilor care nu au avut șansa noastră”, se arată în anunțul mobilizator al organizatorilor.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img