More


  VIDEO. Moșul și Ella Bella la Satu Mare Shopping Plaza

  =

  Satu Mare Shopping Plaza a pregătit, și în acest an, o serie de surprize pentru clienții fideli. Atât copiii cât și părinții au participat marți seară într-un număr mare la sărbătoare moșului organizată aici. Ella Bella Cununita Năzdrăvană, Sânzienele cu Maria Tripon și Passion4Salsa le-a oferit un spectacol deosebit.

  La Satu Mare Shopping Plaza Spiridurii împreuna cu Ella Bella, Cununita Năzdrăvană, Sânzienele cu Maria Tripon și Passion4Salsa au bucurat mii de copii prin dansuri și tradiții de Crăciun. Părinții au fost întâmpinați cu o cana de vin fiert cu scortisoara in așteptarea lui Moș Nicolae, care a pregătit un program artistic pentru cei mici și multe cadouri.

  Copiii din Satu Mare l-au așteptat cu sufletul la gură pe Moș Nicolae, iar acesta nu a întârziat să apară la Satu Mare Shopping Plaza. Tolba sa a fost plină cu daruri pe care le-a dat tuturor copiilor prezenți.

  În afară de cadourile lui Moș Nicolae, copii care s-au aflat aseară la Satu Mare Shopping Plaza au avut parte de un spectacol deosebit și antrenant oferit de Ella Bella. Aceasta a făcut un spectacol deosebit pentru cei mici, iar bucuria lor a fost imensă.

  “Luna Cadourilor, luna Decembrie este una din cele mai așteptate de către toți sătmărenii, noi ii așteptăm aici la Satu Mare Shopping Plaza, sa cumpere de minim 100 de lei pe un bon fiscal și sa se înscrie la cea de-a 3 Tombola pentru o Dacia Duster oferită cadoul de către Satu Mare Shopping Plaza “, a declarat Dana Muresan, reprezentant Satu Mare Shopping Plaza.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img