More


  VIDEO/FOTO. Moș Nicolae a împărțit cadouri la ”O cană de fericire”. La a patra ediție

  =

  Cea de a patra ediție a evenimentului ”O cană de fericire”, organizat de Rotaract Satu Mare, a avut parte, aseară, de un debut frumos. La eveniment a fost prezent și Moș Nicolae care a împărțit daruri, iar cei de la ”Cununița Năzdrăvană” au interpretat colinde.

  Evenimentul caritabil ”O cană de fericire” a debutat aseară în Centrul Nou. Organizat de Rotaract, evenimentul caritabil are rolul de a însufleți orașul Satu Mare și a de aduna tinerii într-un loc unde să socializeze și să se simtă bine.

  Astfel, în prima zi, zeci de persoane fiind prezente la Căsuța Rotaract încă de la primele minute ale deschiderii evenimentului, ca mai apoi numărul lor să crească la peste 100.

  La eveniment și-a făcut apariția și Moș Nicolae care a avut tolba plină de cadouri pe care le-a împărțit tuturor copiilor prezenți la eveniment.

  După ce a împărțit darurile, Moșul s-a plimbat prin mulțime, și-a făcut poze cu cei mici, dar și cu cei mari și a ascultat colindele interpretate de cei de la Ansamblul Cununița Năzdrăvană.

  Vinul fiert pregătit după o rețetă specială, dar și ceaiul și ciocolata caldă au avut mare trecere în rândul sătmărenilor, care nu au ezitat să își ducă acasă și o cană personalizată special pentru acest eveniment.

  Reprezentanții Rotaract își doresc ca și în acest an, în urma evenimentului, să direcționeze fondurile către Spitalul Județean Satu Mare, mai exact pentru achiziția de instrumentar la secția de chirurgie.

  Demersul lor este susținut și de parteneri, printre care cei de la Zeppelin Pub, care vor dona 1 leu din fiecare produs de cafea cumpărat în perioada sărbătorilor, dar și de cei de la Banca Transilvania, care vor suplimenta suma strânsă de Rotaract, pentru a face o achiziție mai consistentă de instrumentar.

  La toți aceștia se adaugă firme mari sau mici, din Satu Mare, care au susținut în diferite moduri realizarea acestui eveniment.

  Evenimentul continuă până în 22 Decembrie, căsuța cu vin fiert deschizându-se în fiecare după masă la ora 18.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img