More


  Copil decedat la Urgențe. Ce a scris medicul de gardă pe fișa acestuia

  =

  Lucrurile se complică în cazul copilului de un an și jumătate care a decedat, în această dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

  Managerul Spitalului Județean de Urgență, Adrian Marc, a declarat astăzi, în cadrul emisiunii ”Ora Adevărului” de la Nord Vest TV, moderată de Victor Constantinovici, că la Urgențe, cu singuranță, nu se poate vorbi de lipsă de medicamente sau aparatură.

  Cu aceeași ocazie, Marc a mai arătat că medicul de gardă de la pediatrie i-a administrat copilului un tratament care i-a îmbunătățit serios starea medicală.

  ”După administrarea acestui tratament, medicul de gardă a scris negru pe alb că starea copilului este una foarte bună. De aceea i s-a permis copilului să plece”, a precizat managerul Spitalului Județean.

  Acesta a mai precizat că a fost formată o comisie în cadrul spitalului, a fost anunțat DSP-ul despre acest caz, și că se așteaptă rezultatelele autopsiei, care va avea loc mâine, pentru stabilirea cauzei morți. Adică dacă a fost culpă medicală sau nu.

  Reamintim faptul că o fetiță de numai un an și șase luni, din Stâna, a murit în această dimineață la Urgențele Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

  Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al spitalului, Constantin Demian, fetița a ajuns la Urgențe ieri noapte, în jurul orei 22.30, alături de mama sa, fiind adusă cu Ambulanța.

  Prezenta o temperatură de 39 de grade și semnalmentele varicelii, astfel că medici i-au administrat un tratament adecvat în cauză.

  În urma tratamentului, fetița a părut să-și revină, i-a scăzut temperatura și a devenit mai prezentă. Atunci mama ei a cerut medicilor de la Uregnță să fie lăsată acasă spunând că s-a întâlnit cu un consătean de-al lor din Stânca și care le-ar duce acasă, pe ea și pe fetiță. Lucru care s-a întâmplat după aproximativ o oră după ce fetița a ajuns la Urgențe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img