Copil decedat la Urgențe. Ce a scris medicul de gardă pe fișa acestuia

Lucrurile se complică în cazul copilului de un an și jumătate care a decedat, în această dimineață, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean.

Managerul Spitalului Județean de Urgență, Adrian Marc, a declarat astăzi, în cadrul emisiunii ”Ora Adevărului” de la Nord Vest TV, moderată de Victor Constantinovici, că la Urgențe, cu singuranță, nu se poate vorbi de lipsă de medicamente sau aparatură.

Cu aceeași ocazie, Marc a mai arătat că medicul de gardă de la pediatrie i-a administrat copilului un tratament care i-a îmbunătățit serios starea medicală.

”După administrarea acestui tratament, medicul de gardă a scris negru pe alb că starea copilului este una foarte bună. De aceea i s-a permis copilului să plece”, a precizat managerul Spitalului Județean.

Acesta a mai precizat că a fost formată o comisie în cadrul spitalului, a fost anunțat DSP-ul despre acest caz, și că se așteaptă rezultatelele autopsiei, care va avea loc mâine, pentru stabilirea cauzei morți. Adică dacă a fost culpă medicală sau nu.

Reamintim faptul că o fetiță de numai un an și șase luni, din Stâna, a murit în această dimineață la Urgențele Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al spitalului, Constantin Demian, fetița a ajuns la Urgențe ieri noapte, în jurul orei 22.30, alături de mama sa, fiind adusă cu Ambulanța.

Prezenta o temperatură de 39 de grade și semnalmentele varicelii, astfel că medici i-au administrat un tratament adecvat în cauză.

În urma tratamentului, fetița a părut să-și revină, i-a scăzut temperatura și a devenit mai prezentă. Atunci mama ei a cerut medicilor de la Uregnță să fie lăsată acasă spunând că s-a întâlnit cu un consătean de-al lor din Stânca și care le-ar duce acasă, pe ea și pe fetiță. Lucru care s-a întâmplat după aproximativ o oră după ce fetița a ajuns la Urgențe.

2 COMMENTS

  1. Obiceiul PSD-ului sa fie cat mai multi oameni omorati deja rata mortalitati au ajuns la 1,2 milioane pe an hala PSD-ului incet-incet va dispare haita asta de dac de pe fata pamantului Europa va scapa de putoarea lumi

  2. Articolul 34 al legii 46/2003 prevede, în forma actuală,că „pacientul poate oferi angajaţilor sau unităţii unde a fost îngrijit plăţi suplimentare sau donaţii”, mai ales cea ce sa intamplat la UPU Satu Mare plus costurile adaugate pentru ucideri din culpa

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ALERTĂ! Mai avem un CAZ de CORONAVIRUS în județ. Încă un bărbat, depistat POZITIV

Județul Satu Mare se confruntă cu un nou caz de coronavirus. Dacă până acum am avut de a face cu un caz din Iași...

Un nou caz în județ! Bărbat din zona Oașului cu CORONAVIRUS.

Un nou caz de Coronavirus a fost confirmat în județul Satu Mare. Ar fi vorba de un bărbat de peste 70 de ani din...

NU UITA! La noapte ROMÂNIA trece la ora de vară! STĂM ÎN CASĂ CU O ORĂ MAI PUȚIN!

Ora de vară 2020. În această noapte , România trece la ora de vară: Ora 03:00 va deveni ora 04:00 și vom dormi cu...

Mai e puțin și trecem la SCENARIUL 4 în România! Ce măsuri suplimentare ar urma să se ia!

Numărul de infectări cu COVID-19 a crescut în România, în ultimele zile, iar autoritățile încep să se pregătească pentru scenariul 4, atunci când vor...

NORMALIZARE. Numărul celor care TRAZITEAZĂ vămile din județ, în scădere DRASTICĂ

În perioada 27.03.2020, ora 19:15 - 28.03.2020, ora 07:15, la PTF Petea, pe sensul de intrare în țară s-au prezentat 164 persoane. Dintre acestea,...