More


  FOTO. Contrabandă cu BMW-ul. Țigări de contrabandă, confiscate la Halmeu. 

  =

  Peste 1.600 pachete de țigări ascunse în autoturisme și în bagajele personale ale unor persoane au fost descoperite la intrarea în țară prin PTF Halmeu. Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele implicate au fost sancționate contravențional. În perioada 13-14 ianuarie 2017, în punctele de trecere a frontierei subordonate inspectoratului dar și la frontiera verde, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au descoperit mai multe persoane care au încercat să introducă ilegal în țară țigări de proveniență ucraineană.

  Astfel, în PTF Halmeu s-au prezentat pentru a intra în țară patru persoane, doi români și doi ucraineni, conducând trei autoturisme marca Volkswagen și un BMW.

  Existând suspiciuni că aceștia ar putea transporta țigări de proveniență ucraineană, polițiștii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat controale amănunțite asupra mijloacelor de transport, ocazie cu care au descoperit cantitatea totala de 831 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, ascunse în bagajele personale sau în locuri special amenajate în caroseria și rezervorul autoturismelor.

  Doua dintre persoanele implicate au fost sancționate de către organele vamale cu amendă în valoare de 1.500 lei fiecare, iar două dintre ele cu amendă în cuantum de 5.000 lei, fiecare.

  Întreaga cantitate de țigări și două dintre autoturisme care aveau confecționate locuri special amenajate pentru transportul țigărilor au fost ridicate în vederea confiscării.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img