More


  FOTO. Primarul Kereskenyi, implicat activ pentru salvarea fotbalului sătmărean. Proiect nou pentru Oli

  - Advertisement -

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, s-a întâlnit cu antrenorii de la centrul de copii și juniori ai Olimpiei, tema întrevederii fiind salvarea fotbalului juvenil de la clubul fanion al județului.

  ”Împreună cu Mircea Bolba, Tibi Csik, Paul Levente, Cristian Popa, Lulu Dragomir și Ovidiu Suciu am căutat soluții pentru ca grupele de copii și junior ai Olimpiei să-și continue activitatea. Este un subiect care mă preocupă pentru că nu putem închide o școală de fotbal care a avut întotdeauna rezultate. Mai ales că soluții există, prin implicarea Primăriei, CSM și a unor școli private de fotbal.

  Cât despre echipa de seniori, suporterilor le pot spune deocamdată doar că am creionat un nou proiect. Care să fie clădit pe o bază solidă. Olimpia 2010 a pornit cu stângul, punându-se carul înaintea cailor, fără să se investească în infrastructură și în centrul de copii si juniori.

  Primăria și Consiliul Local au rămas singurii finanțatori ai sportului de performanță din Satu Mare…”, a afirmat primarul Kereskenyi.

  În acest an urmează să se pună bazele unor terenuri sintetice, două la număr. Una dintre aceste baze sportive, cu mai multe terenuri de fotbal, va fi amenajat lângă aquapark, iar al doilea va fi Stadionul ”Dinamo”.
  Una dintre soluțiile propuse pare a fi trecerea fotbalului în structura Clubului Sportiv Municipal.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img