FOTO. Razii pe șosele în week-end. Aproape 40 de permise suspendate

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, au continuat activitățile de prevenire a accidentelor de circulație și pe parcursul sfârșitului de săptămână.

Astfel, în perioada 12 – 14 ianuarie a.c., polițiștii rutieri au acționat cu precădere pe linia nerespectării regimului legal de viteză și a neacordării priorității de trecere pietonilor, ocazie cu care au aplicat peste 260 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 72 000 de lei

Ca măsură complementară s-au reținut 36 de permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Din cele 36 de permise de conducere reținute, 20 de permise de conducere au fost reținute conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor angajați în traversarea drumului public prin loc semnalizat și marcat corespunzător, 10 permise de conducere pentru depășirea limitei legale de viteză cu peste 50 de km/h, 2 pentru depășiri neregulamentare și 4 permise de conducere au fost reținute conducătorilor auto care au săvârșit alte abateri pentru care se suspendă dreptul de a conduce.

La volan cu permisul de conducere suspendat

La data de 12 ianuarie a.c., în jurul orei 12.00, polițiștii Biroului Rutier Satu Mare, au oprit pentru control pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 50 de ani, din municipiul Satu Mare.

În urma efectuării controlului documentelor polițiștii au stabilit că persoana aflată la volan avea dreptul de a conduce suspendat.

Astfel, în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Conducere fără permis

La data de 12 ianuarie a.c., patrula formată dintr-un polițist din cadrul Poliției municipiului Carei și un jandarm din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Satu Mare a oprit pe raza municipiului Carei un autoturism la volanul căruia se afla un bărbat, de 30 de ani, din aceeași localitate.

În urma efectuării controlului, polițistul a stabilit faptul că persoana de la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...