More


  FOTO. Soluție SF pentru pietoni la Burdea. Propunerea unui sătmărean

  - Advertisement -

  Managerul public al municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, declara zilele trecute, pentru GNV, că se caută soluții pentru pietoni la Burdea în condițiile în care acolo va fi amenajat un sens giratoriu.

  Un sătmărean propune o soluție, i-am putea spune SF, în actuala situație a Sătmarului. Ar fi vorba despre un pasaj suprateran suspendat, deosebit de frumos, de o arhitectură futuristă, cel mai probabil realizată în unul dintre orașele Asiei de Sud-Est, cel mai probabil China.

   

  Dar iată ce spune sătmăreanul despre soluție pe care o oferă autorităților locale sătmărene.

  ”Cred că și la noi, la Satu Mare, acest model de pasaj pietonal ar putea fi realizat la Burdea, desupra sensului giratoriu. De aici ar rezulta nu doar fluidizarea traficului, ci ar oferi o soluție viabilă pentru pietoni în această zonă, pe de o parte, și ar conferi orașului Satu Mare un aspect arhitectural de excepție și un aer de modernism.”

  Însă pentru realizarea acestui pasaj supra-teran suspendat, pe lângă dorință este absolut necesară și putința, și nu credem că Sătmarul dispune de aceasta în prezent. Dar cine știe.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img