More


  FOTOGALERIE. Omagiu adus lui Gheorghe Lungu. Sala de conferințe de la FinaNțe îi poartă numele

  - Advertisement -

  Angajații Administrației Județene a Finanțelor Publice (AJFP) Satu Mare i-au adus astăzi un omagiu IN MEMORIAM lui Gheorghe Lungu, cel care, ani de-a rândul, a condus această instituție. Astfel, începând de astăzi, sala de ședințe a Finanțelor sătmărene, unde a avut loc festivitatea, îi va purta numele.

  În afară de cei peste o sută de angajați ai AJFP Satu Mare, la manifestare au mai fost prezenți directorul Durecției Regionale a Finanțelor Publice Cluj, Ioan Pop, prefectul Darius Filip, fost angajat al instituției, directorul AJFP Satu Mare, Ioan Șipoș, fostul director al instituției, Dan Maier, de la care a pornit această inițiativă, dar și membrii familiei sale.

  Pentru început, Ioan Șipoș a făcut o scurtă bibiografie a lui Gheorghe Lungu, cel care s-a ocupat îndeaproape pentru ridicarea clădirii în care își desfășoară, în prezent, activitatea AJFP. Gheorghe Lungu s-a născut în 13 septembrie 1942 în satul Resighea, pe atunci regiunea Crişana, şi a decedat în 9 ianuarie 2013. El a fost deputat de Satu Mare, ales în anul 1990, după care s-a întors la Finanţele din Satu Mare. El este cel care s-a implicat în proiectarea, construirea şi dotarea sediului Finanţelor din Satu Mare.

  Cei care l-au cunoscut au povestit că de fapt cea mai mare calitate a sa a fost aceea de a avea grijă de oameni, de a le rezolva problemele, preocupându-se tot timpul ca angajaţii să aibă tot ce le trebuie. Aşa s-a ajuns ca astăzi finanţiştii sătmăreni să lucreze în condiţii mult mai bune decât colegii lor din ţară.

  ”La fel cum a spus și domnul prefect, Gheorghe Lungu a fost un făuritor de cariere. A avut grijă de oamenii pe care-i avea în subordine. Mulți și-au început cariera sub aripa lui Gheorghe Lungu”, a spus și Dan Maier.

  În memoria lui Gheroghe Lungu a fost dezvelită şi o placă amplasată la intrarea în sala de la etajul I, iar preoții au ridicat un parastas în memoria celui ce a fost Gheorghe Lungu.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img