More


  Ger la Satu Mare. Vin și ninsorile

  - Advertisement -

  După o perioadă mult mai caldă decât data din calendar, când am avut parte de una dintre cele mai călduroase Boboteze din ultimii cel puțin zece ani, iar se pare că își întră în drepturi.

  Vom avea parte de câteva zile și nopți geroase ce vor fi urmate de ninsori, pe alocuri chiar abundente la Satu Mare.
  Astfel, potrivit meteorologilor, în această noapte, temperaturile vor scădea până la minus 6 grade. Însă, din cauza vântului de aproape 20 de km/h, dimineață, sătmărenii vor resimți o temperatură de până la minus 10 grade Celsius.

  În cursul zilei de mâine, deși vom avea parte de o zi foarte însorită, la fel ca cea de azi, nu vom avea parte, îsnă, de temperaturi pozitive, adică vor fi atinse maxim zero grade, și acelea la soare.

  Mâine noapte, temperaturile vor scădea din nou la minus 5-6 grade.

  Însă marți dimineața, va începe să ningă în averse la Satu Mare. Fulgii de zăpadă vor fi suflați de vânt, astfel că, pe alocuri, vor fi înregistrate furtuni de zăpadă, mai ales în zonele înalte ale județului.

  Odată cu ninsoarea, însă, vremea se mai încălzește, astfel că în noaptea de marți spre miercuri temperaturile nu vor coborâ mai jos de minus un grad-minus două grade.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img