More  McDonald`s nu renunță la Satu Mare. O nouă licitație

  - Advertisement -

  Cei de la McDonald`s nu vor să renunțe la ideea de a deschide un fast-food la Satu Mare chiar dacă prima licitație nu a putut fi finalizată.

  Primăria Satu Mare va organiza o nouă licitație pentru terenul unde se are în vedere construirea unui fast-food McDonald`s după ce prima licitație, organizată în data de 20 decembrie 2017, a eșuat. Termenul pentru depunerea ofertelor pentru noua licitație va fi în data de 23 ianuarie 2018.

  Astfel, câștigătorul licitației va primi un drept de superficie cu titlu oneros pe o perioadă de 49 ani asupra terenului situat în Satu Mare, zona Bulevardul Cloșca colț cu strada Careiului, în suprafață totală de 1.807 mp.

  Reprezentanții McDonald`s au trimis în acest an o scrisoare de intenție pe adresa Primăriei Satu Mare, prin care își anunțau dorința de a construi un restaurant de tip fast-food în municipiul reședință de județ, administrația locală a și pregătit un teren.

  Este vorba despre terenul pe care a fost amplasată fosta benzinărie OMW din intersecția de la Burdea. Mai exact, la intersecția dintre Drumul Careiului și Bulevardul Cloșca.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts