TRAGEDIE. O fetiță de un an și jumătate a murit la Urgențe. Filmul dramei

O fetiță de numai un an și șase luni, din Stâna, a murit în această dimineață la Urgențele Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare.

Potrivit celor declarate pentru Gazeta de Nord Vest de purtătorul de cuvânt al spitalului, Constantin Demian, fetița a ajuns la Urgențe ieri noapte, în jurul orei 22.30, alături de mama sa, fiind adusă cu Ambulanța.

Prezenta o temperatură de 39 de grade și semnalmentele varicelii, astfel că medici i-au administrat un tratament adecvat în cauză.

În urma tratamentului, fetița a părut să-și revină, i-a scăzut temperatura și a devenit mai prezentă. Atunci mama ei a cerut medicilor de la Uregnță să fie lăsată acasă spunând că s-a întâlnit cu un consătean de-al lor din Stânca și care le-ar duce acasă, pe ea și pe fetiță. Lucru care s-a întâmplat după aproximativ o oră după ce fetița a ajuns la Urgențe.

Peste noapte, însă, starea fetiței s-a înrăutățit și mai tare, astfel că azi dimineață, la ora 5.50, fetița a ajuns din nou la Urgențe adusă fiind tot de o Ambulanță.

Copila a fost preluată de medicii de la Pediatrie Urgențe, însă starea de sănătate a fetiței s-a înrăutățit și mai mult. Aceasta a fost mutată la Urgențe majore, nu înainte de a i se face și un control de boli infecțioase.

Nici după ce a fost transferată la Urgențe Majore, starea fetiței nu s-a ameliorat, astfel că s-a decis transferul acesteia la Spitalul de Pediatrie din Cluj. Ambulanța TIM programată pentru acest transport a ajuns la Urgențe la ora 9.50, însă fetița decedase între timp.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Morga Spitalului Județean, iar în cursul zilei de mâine i se va face autopsia.

Între timp, a fost constituită și o comisie de anchetă medicală, iar polițiștii au demarat cercetările în acest caz.
În funcție de ceea ce se va stabili după autopsia micuței se va decide care vor fi următorii pași în desfășurarea anchetei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ÎNGRIJORĂTOR. Încă două țări cu MULȚI SĂTMĂRENI, întroduse în ZONA ROȘIE. Despre ce e vorba

Încă două țări din Europa, în care se află foarte mulți sătmăreni, au fost introduse în zonele roșii de coronavirus. ”Începând cu data de 26...

FOTOGALERIE. Cazare în CORTURI pentru care nu RESPECTĂ măsurile de autoizolare și carantină

Autoritățile sătmărene le-au pregătit o surpriză nu tocmai plăcută pentru cei care, veniți din zonele roșii sau galbene nu respectă măsurile de carantină, respectiv...

DECIZIE. Se reiau LUCRĂRILE pe rețeaua de DRUMURI județene! Pe ce TRONSOANE se lucrează

La o scurtă vizită pe teren, astăzi, 27 martie, se poate observa că se efectuează mai multe tipuri de lucrări pe rețeaua de drumuri...

LIBER peste GRANIȚA cu Ungaria. Cine ARE VOIE să treacă în AMBELE SENSURI

S-a dat liber la granițacu Ungaria dar numai pentru o anumită categorie de oameni. Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au decis ca începând...

ÎNGRIJORARE. Peste 200 de sătmăreni, ÎN CARANTINĂ. Circa 3.260, la IZOLARE

În județul Satu Mare, astăzi, 27 martie, se află în carantină 202 persoane, iar în autoizolare la domiciliu 3259 persoane. La nivelul judetului nostru au...