More


  Primăria are soluții pentru sensul giratoriu de la Burdea. Când pot fi aplicate

  =

  Conducerea Primăriei municipiului Satu Mare are mai multe soluții pentru amenajarea sensului giratoriu de la Burdea, însă acestea nu pot fi aplicate decât după ce lucările la Podul Decebal vor fi finalizate. Managerul public al municipiului Satu Mare, Masculic Csaba, a declarat pentru Gazeta de Nord Vest că în primăvară vor fi reluate lucrările la pod și se caută soluții și pentru pietoni.

  ”Pentru sensul giratoriu de la Burdea s-au conturat niște variante, dar acestea le vom putea pune în aplicare doar în cazul în care am terminat reabilitarea celelaltei părți a rampei Podului Decebal. Nu avem altfel cum. Pentru că dacă vom interveni să lucrăm pe acea parte, sensul giratoriu provizoriu se mută, că altfel nu va putea folosit. De aceea nu s-a făcut acum absolut nimic. Plus că mai trebuie să mutăm vreo doi stâlpi de iluminat public din intersecție din cauza cărora nu poate fi realizat un sens giratoriu de demisuni mai mari și care să fie mai funcțional decât acum”, a declarat Masculic pentru GNV.

  La pietoni încă nu a fost găsită o soluție pentru trecerea de pietoni.

  ”Ne vom gândi să fie o soluție optimă și cea mai bună atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi”, a mai spus Masculic.

  City-managerul municipiului Satu Mare a dat asigurări că în primăvară se reiau lucrările de reabilitare a rampei dinspre cimitir a Podului Decebal.

  ”Trebuie să reluăm și să terminăm lucrările. Nu putem lăsa așa pe jumătate, cum este acum. Lucrările vor fi reluate în primăvară”, a mai precizat acesta.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img