More

    Tânăr din Oaș, mort de beat, a produs un accident grav. La un pas de a ucide o femeie

    Polițiștii din cadrul Secției Poliției Rurală Gherța Mică au fost sesizați ieri, 4 ianuarie, prin apelul de urgență 112, despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Cămărzana, soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

    Deplasându-se la fața locului, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 26 de ani, din Trip, aflându-se la volanul unui autoturism, într-o curbă, a pătruns pe contrasens intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, de o femeie, de 54 de ani, din Târșolț.

    În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto, care a fost transportată la spital pentru a i se acorda îngrijirile medicale necesare. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ la femeie, și de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, la bărbat.

    În urma verificărilor efectuate de către polițiști, aceștia au constatat și faptul că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere de nici o categorie. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere sub influența băuturilor alcoolice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE