Taximetriști sătmăreni se mobilizează. Strâng semnături pentru creșterea tarifelorTaximetriștii sătmăreni nu stau cu mâinile în sân și se mobilizează pentru a strânge semnături pentru creșterea tarifelor.

”În lipsa unui sindicat, cineva trebuie să preia inițiativa și să pună în aplicare informarea și strângerea de semnături a unei petiții de mărire a tarifului/kilometru care trebuie înaintată către Consiliul Local. Sper ca toți colegii să fie înțelegători și să rămână uniți pentru această cauză. Pe toți ne afectează creșterea taxelor, carburantului, alimentelor. Nu uitați înainte de toate: Scopul este pentru un viitor mai bun. Colaborați și fiți pașnici. Putem ajunge la un numitor comun și fără jigniri și violențe. Sper ca liderii firmelor de taxi din Satu Mare să se sesizeze și să ne sprijine în această situație favorabilă tuturor”, se arată într-un mesaj mobilizator postat de un taximetrist din Satu Mare.

În prezent, tarifele la taxi sunt de 2,2 lei la pornire și per kilometru, respectiv 14,4 lei pe oră staționarea.

Taximetriștii își doresc un tarif de 2,79 lei pornire, 2,79 lei/km ziua, 2,99 lei/km noaptea și 3,49 lei/km tarif extren.

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts