More


  VIDEO/FOTO. TRAGEDIE. Un BMW de Satu Mare, implicat într-un accident mortal la Cluj. Un tânăr a decedat

  - Advertisement -

  Un tragic eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea gravă a alteia s-a produs aseară. Cele două persoane se aflau într-un BMW înmatriculat în Satu Mare.

  Nefericitul evenniment rutier s-a produs aseară, în jurul orei 0.30, pe strada Câmpul Pâinii din Cluj Napoca.

  Din primele relatări ale martorilor, de pe pagina de Facebook Info Trafic Județul Cluj, că șoferul unui automobil marca BMW cu numere de înmatriculare de Satu Mare circula cu mare viteză pe strada Câmpul Pâinii, arteră plină de denivelări și de gropi, în momentul în care a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un stâlp de pe trotuar.

  “Acul indicatorului era oprit la viteza de 200 km/h”, a menționat unul dintre cei care au fost în zonă, în timp ce altul a relatat că polițistul rutier care a constatat evenimentul a spus că șoferul consumase alcool înainte de a se urca la volan. În urma impactului, pasagerul aflat în dreapta conducătorului auto a decedat, în timp ce șoferul a scăpat cu viață, fiind acum anchetat, scriu cei de la ZiuadeCluj.

  “Organe umane erau împrăștiate peste tot, iar motorul era la 10 m de mașină”, a menționat un alt martor din zonă.

  Cei care comentau evenimentul spuneau că în zona platformei industriale (Bd. Muncii, Iris, Clujana) se organizează frecvent la lăsarea întunericului întreceri între mașini, acestea rulând adeseori cu viteze amețitoare.

  Mașina de Satu Mare este un BMW combi cu nr. de înmatriculare SM 01 TIF. Proprietarul autoturismului este un anume Așchilean.

  Șoferul, despre care polițiștii spun că avea o alcoolemie de 0,49 în aerul expirat, e la UPU, pasagerul din dreapta a decedat.

  Sursa text: http://ziuadecj.realitatea.net/

  Sursa foto&video: https://www.facebook.com/groups/InfoTraficCluj/permalink/2021165774575101/

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img