More


  “Actorul Sylvester Stallone a murit!” Adevărul despre știrea care face înconjurul lumii!

  =

  „Sylvester Stallone a murit! Actorul a fost găsit mort în locuinţa sa din Los Angeles!”, este știrea care a făcut înconjurul internetului în această dimineață. 

  Informația potrivit căreia celebrul actor ar fi murit de cancer de prostată a șocat întreaga lume. Totul, însă, a fost o farsă ce a avut ca scop precis promovarea celui mai nou film în care Stallone joacă și în care este protagonist, “Creed 2”.

  Scenariul original a fost scris de Sylvester Stallone şi Cheo Hodari Coker şi are la bază personajele din lungmetrajele francizei „Rocky”. Data de lansare a filmului este 21 noiembrie 2018.

  O altă presupusă cauză a morții actorului, speculată pe rețelele de socializare a fost o supradoza de medicamente. Postările s-au shareuit cu repeziciune, fanii actorului luând de bună informația, iar mesajele de condoleanțe și de apreciere post-mortem au curs valuri.

  Nu este pentru prima dată când Sylverster Stallone “moare” ucis de internauți. În 2016, moartea actorului a fost anunțată tot pe net, unde s-a transmis faptul că acesta ar fi decedat în urma unui accident rutier.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img