FOTOGALERIE. Oșanul care a uluit Parisul a devenit tată! Primele imagini cu bebelușul

Patrick Specialu’, pe numele său adevărat Patrică Dorle, are acum mai multe motive de fericire: frumoasa lui soție, Mony, l-a făcut tată. Cei doi au un băiețel perfect sănătos.

Oșanul care a uimit Parisul cu averea sa, este în al nouălea cer. Soţia lui, Mony, a adus pe lume o minune de băieţel.

Ca orice bărbat care devine tată pentru prima oară, Patrick a vrut să afle toată lumea că are un băiat, așa că a făcut anunțul pe Facebook, acolo unde a și pus primele imagini cu nou-născutul și proaspăta mămică, aflată încă pe patul de spital.

Alături de imagini, Petrică a mai scris:

”Azi 27 /01 /2018 mi s-a implinit cel mai mare vis! Vă fac cunostință cu Patrick -Junior! Familia Dorle vă mulțumește pentru toate mesajele primite!”.

Originar din satul Certeze, judetul Satu – Mare, Patrick conduce bolizi de sute de mii de euro, pe care îi scoate din garaj în functie de anotimp, îmbracă cele mai scumpe haine și poartă bijuterii exclusiviste, pe care omul de rând nici în zece vieți nu și le-ar permite.

A pornit din Negrești Oaș și s-a oprit abia la Paris unde a făcut avere. Cum a reușit?

El a plecat din țară în urmă cu 18 ani, dar spune că nu a avut regrete, el se trage dintr-o familie înstărită dar și-a propus la 17 ani să își întreacă părinții în bogăție, și a reușit! El conduce în Paris două firme de construcții care îi sporesc averea pe zi ce trece, viața lui acolo este una care nouă ni s-ar părea perfectă.

El are o colecție de mașini de lux, dar nu mereu a fost milionar, el este singurul care știe prin ce a trecut pentru a ajunge la fericirea pe care o trăiește în prezent. El declară într-un interviu: ,,Am opt mașini, printre care două Ferrari, un Maserati, însă asta este singura mea pasiune costisitoare. Recent mi-am luat și un cal, iar părinții îmi mai reproșează că sparg banii aiurea. Le-am spus că nu vreau să strâng bani pentru mai multe generații, viața este scurtă și trebuie trăită din plin!” – o adevărată lecție de urmat, nu-ia așa?

Casa lui se află la numai cinci minute de Champs Elysees, și-a cumpărat-o cu banii jos, mănâncă în fiecare zi la restaurant, își scoate arhitecții în oraș, iar când vine în țară vine cu un Ferrari pentru a ajunge mai repede.

El are proiecte și în țară, de exemplu a investit într-o bază sportivă din Negrești Oaș, el povestește: ,,Vreau să investesc mult în sport și mă bucură la culme să văd copiii cum se bucură de aceste facilitate. Unii mă sună să-mi ceară voie să joace fotbal pe teren, și le zic de o mie de ori că e gratis, să intre când vor. Am făcut-o special pentru ei și voi mai face multe altele”.

Sursa: sucar.biz

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Citește și...

ORDONANȚA MILITARĂ 4. Ce MĂSURI DURE au fost luate

Autoritățile instituie izolare la locul de muncă pentru personalul esențial din sistemul energetic și vor pune la dispoziție spații de cazare pentru personalul medical,...

RESPECT. UNICARM și Vasile Lucuț, o nouă DONAȚIE FABULOASĂ. 20.000 de euro pentru lupta împotriva COVID-19

Compania Unicarm din Satu Mare, în frunte cu patronul Vasile Lucuț, a făcut astăzi o nouă donație fabuloasă. În teledonul organizat astăzi de trustul...

DECESE. Autoritățile mai anunță DOI MORȚI infestați cu coronavirus. S-a ajuns la 42 de cazuri

Autoritățile au anunțat în această seară alte două decese la persoane infectate cu Coronavirus. Numărul decedaților bolnavi de COVID-19 a ajuns la 42 în...

DECIZIE. Toți ANGAJAȚII unui SPITAL din județ, TESTAȚI. Un pacient, declarat POZITIV COVID-19

Toți angajații Spitalului Municipal din Carei vor fi testați după ce un pacient internat aici a fost declarat pozitiv Covid-19. Primarul municipiului Carei le...

CFR introduce suplimentar 11 trenuri, dar SUSPENDĂ alte 100! Care este apelul companiei feroviere pe timp de CORONAVIRUS!

  Un număr de 11 trenuri au fost introduse suplimentar, cu circulaţie zilnică, pentru a veni în sprijinul navetiştilor şi a angajaţilor companiilor cu program...