More


  APEL UMANITAR. O femeie de peste 70 de ani are nevoie de ajutorul nostru

  =

  O femeie de peste 70 de ani trece, în aceste momente, printr-o perioadă foarte dificilă a vieții ei. A fost aruncată din propria casă de propria-i fiică. Între timp, cu ajutorul celor de la SPAS, femeia a reușit să-și recupereze locuința, dar aceasta este goală. Acum se face apel la sătmărenii care o pot ajuta să se mute în casa sa.

  Apelul este făcut de angajații SPAS Satu Mare care îi publică și povestea sătmărencei.

  ”O doamnă în vârstă de 73 ani, care poposește la Centrul nostru de mai bine de 10 ani. Povestea ei este simplă…ca multe altele. A avut o familie, o locuință, un serviciu. Trăiește din pensie. După decesul soțului, despre care spune dânsa că a fost cel mai bun soț la care a putut visa, și-a vândut apartamentul, și și-a achiziționat unul mai mic, împreună cu una dintre fiice.

  După ce a fost internată în spital pentru câteva săptămâni, la întoarcere nu a mai reușit să intre în apartament. Relația cu fiica fiind una tensionată, aceasta a profitat și i-a interzis accesul în apartament.  După mulți ani, am reușit împreună să redobândim accesul în apartament, însă acesta…este gol. Nu este o doamnă fără de păcate, așa cum niciunul dintre noi nu este, însă merită să-și recapete viața pe care a avut-o.

  Dacă sunt doritori dintre d-voastră, care ar putea să o ajute să-și utileze cu minimul necesar apartamentul, v-am fi recunoscători.

  D-na Maria ar avea nevoie de: aragaz, frigider, mobilier de bucătărie și dormitor, masă și scaune de bucătărie, duș, chiuvetă, televizor, convector, boiler, toate la dimensiuni mici pentru că apartamentul este foarte mic.  Putem împreună să readucem normalul în viața sa. 

  Pentru alte detalii puteți să ne scrieți mesaje pe facebook sau să ne contactați la nr. de telefon 0751200703.”   ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img