More


  Asistații social, scoși la muncă cu Poliția Locală. Aproape o sută de persoane puse să muncească

  =

  Asistații social apți de muncă din municipiul Satu Mare continuă să fie scoși la muncă altfel riscă să li se taie ajutorul social. Astfel, în cursul lunii februarie, Poliția Locală a organizat, în baza Protocolului de colaborare încheiat cu Serviciului Public de Asistenţă Socială, 15 acţiuni cu beneficiarii de ajutor social, sub îndrumarea cadrelor de specialitate a respectivului serviciu, prin care s-au executat activităţi în folosul comunităţii ce constau în curăţarea locurilor unde au fost amplasate ilegal diferite afişe, curăţarea zonelor unde au fost depistate depozitări ilegale de deşeuri, activități de curățenie, ocazie cu care s-au strâns 18 metri cubi de resturi menajere. La aceste activităţi au participat în medie 5 persoane beneficiare de ajutor social.

  Locaţiile unde s-a lucrat au fost: str. Crângului, Ostrovului, Timişului, Oituz, Toamnei, I. Ghica, C.A. Rosetti, Cimitirele de la Gară, Cerbului, Pintea Haiducu, etc.au fost organizate două acţiuni în colaborare cu lucrători de la Transurban pentru depistarea persoanelor care circulă fără bilete, fiind depistate şi sancţionate contravenţional 23 persoane.

  De asemenea, tot în cursul lunii februarie au fost organizate 3 acțiuni de verificare a legalității ocupării locuințelor sociale de pe strada Ostrovului, bl. CD 2, str. Horea, nr. 6 și strada Zefirului de către persoanele care locuiesc în aceste locații, precum și a ocupării ilegale a domeniului public cu construcții improvizate. Cu aceste ocazii au fost legitimate 353 de persoane, fiind aplicate 33 sancțiuni contravenționale.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img