More


  FOTOGALERIE. Jurnaliști pentru o zi. Elevii clasei a III-a A de la Școala Gimnazială ”Grigore Moisil”

  =

  Studioul Nord Vest TV și redacția GNV au fost astăzi pline de copii. Aceștia au venit să vadă cum se fac știrile, cum se realizează emisiunile dar și care sunt pașii necesari pentru a realiza un articol de ziar.

  Elevii clasei a III-a A de la Școala Generală Grigore Moisil au avut ieri parte de multe surprize. În cadrul acțiunea ”Școala Altfel”, copiii au început săptămâna vizitând studioul Nord Vest TV și redacția Gazetei de Nord Vest.

  Însoțiți de învățătoarea Lia Stan, elevii de la Grigore Moisil au putut vedea de aproape tehnologia existentă într-un studio de televiziune, iar colega Raluca Jofi le-a explicat acestora cum trebuie realizate știrile și emisiunile.

  Acestora li s-a oferit și posibilitatea de a intra în direct în cadrul emisiunii ”O dimineață populară” unde li s-a oferit de a face dedicații ”LIVE” celor dragi.

  Elevii au rămas impresionați de cele văzute, mulți dintre ei exprimându-și dorință ca, atunci când vor crește mari, să lucreze într-un studio de televiziune sau într-o redacție de știri.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img