More


  Iluminat stradal ultramodern la Satu Mare. Vor fi montate corpuri LED

  =

  Primăria Satu Mare a pregăteşte modernizarea iluminatului public din municipiu, potrivit celor declarate astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de primarul Kereskenyi Gabor. Potrivit acestuia, rețeaua va fi modernizată prin montarea unor corpuri de tip LED care vor duce la scăderea facturii de curent cu 70%.

  Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a arătat că unul dintre cele mai importante proiecte dezbătute la ședința de mâine a Consiliului Local Satu Mare sunt cele ce vizează modernizarea iluminatului public.

  Primarul mai spune că orașul a fost împărțit în patru zone, iar lungimea totală a rețelei de iluminat public ce va fi modernizată se întinde pe o lungime de circa 250 de km. Valoarea totală a proiectului este de 22.109.733 lei. Edilul a explicat că în zonele unde s-au montat deja LED-uri, costurile cu energia electrică au scăzut cu 70%.

  Tot în ședința de mâine va fi supus dezbaterii consilierilor locali și noul regulament de publicitate stradală. În cazul în care va fi aprobat noul regulament, proprietarii actualelor panouri și banere publicitare de pe raza municipiului Satu Mare vor avea la dispoziție 15 zile să le dea jos. Altfel, riscă să fie amendați și să plătească și contravaloarea demontării acestora, ce va fi făcută de Primărie.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img