More


  Pregătiri intense pentru organizarea reușită a meciurilor de la EURO 2020

  =

  Ministrul tineretului și sportului Ioana Bran și consilierul onorific al premierului, Gheorghe Popescu, s-au întâlnit astăzi, la sediul PMB, cu primarul general Gabriela Firea pe tema organizării meciurilor de la București din cadrul EURO 2020.

  La ultima ședință a comitetului interministerial care coordonează respectivul eveniment s-a stabilit că vor urma întâlniri succesive și separate cu fiecare dintre instituțiile implicate, cea de astăzi fiind prima dintre ele. „Constat că Primaria Municipiului Bucuresti, una dintre cele 13 instituții implicate în organizarea acestui eveniment important pentru Romania, se preocupă serios de toate detaliile.

  Doamna primar ne-a oferit întreaga sa susținere și a alocat acestui important proiect o echipă bine pregătită și resurse considerabile, astfel încât PMB își va duce cu siguranță la bun sfârșit toate sarcinile și obiectivele care-i revin pentru pregătirea și organizarea reușită a meciurilor de la EURO 2020”, a spus ministrul Ioana Bran. “Arena Naționala, stadion încadrat în categoria “ELITE”, va fi reabilitat la noile cerinte UEFA pentru anul 2020. În ceea ce privește mobilitatea în Capitală, a fost finalizată licitația pentru achiziția unui numar de 400 de autobuze și vor fi inițiate licitații pentru achiziția în continuare de autobuze electrice si ecologice”, a precizat primarul general Gabriela Firea.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img