More

    Un fost șef ISU ia atitudine. Vrea să înființeze o asociație care să-i protejeze pe pacienți

    Fostul șef al Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Satu Mare, colonelul (r) Gheorghe Strâmb, ia atitudine împotriva unor abuzuri la care sunt supuși unii sătmăreni când ajung în instituțiile de sănătate din județ și vrea să înființeze o asociație care să-i protejeze pe pacienți.

    La finalul ședinței de astăzi, președintele Comitetul Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, colonelul Gheorghe Strâmb, a propus ca la următoarea ședință reprezentanții cultelor să prezinte și alte forme de ajutorare pentru persoanele vârstnice din județ și totodată să se popularizeze intenția de a se înființa și la nivelul județului Satu Mare Asociația de Protecție a Pacienților.

    El spune că foarte puțini sătmăreni pacienți își șltiu drepturile pe care le au, iar asociația respectivă tocmai asta ar face: ar promova drepturile pacienților.

    Prefectul Darius Filip și-a exprimat susținerea față de această iniţiativă și i-a asigurat pe cei prezenți de tot sprijinul.

    Dacă și voi susțineți ideea lansată de colonelul Gheorghe Strâmb o puteți face dând un LIKE pe Facebook acestui material și dând și un SHARE, ca să afle cât mai multă lume.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE