More


  Au revenit țepele prin metoda ”beep” din străinătate

  - Advertisement -

  Thief in a balaclava and black outfit standing in the darkness using a stolen mobile phone or a terrorist activating a bomb remotely

  Am tras cu ceva timp în urmă, în cadrul bursei noastre, un semnal de alarmă în ceea ce privește faptul că mai mulți sătmăreni au fost țepuiți după ce au sunat înapoi la beep-uri primite din țări exotice precum Congo, Maldive sau Tanzania. Ei bine, această practică a revenit printre concitadinii noștri, în ultimele zile, mai mulți internauți plângându-se că au fost victimele unei înșelătorii, după ce au sunat înapoi la apeluri pierdute din țări precum Bosnia Herțegovina, Maroc sau Albania.

  Ulterior, furioși din fire, dar și dornici ca alții să nu mai pice în capcanele escrocilor, mai mulți internauți și-au strigat nemulțumirile pe rețelele de socializare.

  ”Am avut apeluri pierdute de la numere din străinătate. Când suni înapoi spun în engleză că sunt cabinete de avocatură internaționale sau birouri de credit. Până să închizi, rămâi fără credit pe cartelă”.

  ”Am fost sunat insistent timp de două zile de numere din Albania și Maroc. Era un robot care spunea vă rugăm să aveți răbdare, apelul dumneavoastră are prioritate…”, sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de internauți.

  Un astfel de apel, efectuat după un ”beep”, este taxat cu până la 60 de euro/minut și este rezultatul unei escrocherii.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img