More


  Ministrul Tineretului şi Sportului a refuzat cazarea la patru stele permisă de lege

  =

  Deputatul Ioana Bran a preferat să stea la Cluj la hotelul DJST-ului pe durata FED Cup

  cazarea la patru stele permisă de lege. Unde a stat la Cluj pe durata FED Cup. La finalul săptămânii trecute, Ioana Bran, ministrul tineretului şi sportului, s-a aflat la Cluj, unde a asistat la întâlnirea de tenis dintre echipele României şi Elveţiei, din cadrul FED Cup.

  Chiar dacă avea dreptul prin lege să se cazeze la un hotel de patru stele, deputatul Ioana Bran a preferat hotelul Direcţiei  Judeţene de Sport şi Tineret, care se află sub directul patronaj al MTS. Costul unei camere a fost de 30 de lei pe zi, iar Ioana Bran a beneficiat, potrivit surselor telekomsport.ro, de o diurnă de 17 lei pe zi.

  ,,Doamna ministru a ţinut în mod special să se cazeze la hotelul patronat de minister pentru a vedea exact care sunt problemele reale existente în teritoriu. Şi-a propus să aibă o comunicare foarte bună cu oamenii de sport, care se ştie că muncesc foarte mult pentru a obţine rezultate remarcabile la nivel internaţional, iar, de multe ori, problemele cu care aceştia se confruntă sunt uriaşe”, a precizat sursa telekomsport.ro.

  Alături de Halep&co
  A fost un weekend extraordinar la cluj! Echipa de tenis a României a învins, în fedcup, selecționata similară a Elveției și s-a calificat în Grupa mondială. Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu, îndrumate de pe margine de antrenorii Florin Segărceanu și Alina Tecșor, au reușit să readucă românia în elita cu cele mai bune 8 echipe din lume și au fost susținute din tribune de un public pe măsură.

  Miile de suporteri au făcut o atmosferă formidabilă, au intonat, emoționant, într-o singură voce, imnul României și le-au încurajat permanent pe fete. Prezentă în tribune, ministrul Ioana Bran a ținut la final să le felicite pe fetele noastre.

  “Am fost spectator și am trăit două zile de emoții pe care nu le pot descrie în cuvinte. Mai ales acea explozie de bucurie a tribunelor, după victoria echipei româniei, a fost ceva impresionant. M-am bucurat să le cunosc pe jucătoarele noastre, sunt niște sportive extraordinare și aș vrea să-i felicit și pe organizatori pentru reușita acestui eveniment”, a spus deputatul Ioana Bran.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img