More


  Atenție, s-au întors falșii ”recrutori de fotomodele”!

  =

  Dacă vă plimbaţi prin Centrul Nou al Sătmarului cu siguranţă aţi dat de acele persoane insistente care-ţi întind un pliant şi te roagă să vii cu ei la sediu, “aici, aproape”, pentru a-ţi oferi, ţie sau copilului tău, jobul de vis: devii fotomodel peste noapte, iei bani mulţi şi munceşti puţin.

  Ţintele racolatorilor de modele de pe stradă sunt, în general, fetele tinere şi copiii. Ambele categorii sunt mai sensibile la promisiunile care par coborâte din rai. Fetele visează să devină modele şi sunt încântate că dorinţa li se poate îndeplini mai uşor decât au crezut vreodată. Părinţii nu pot rezista rugăminţilor copiilor, care se simt flataţi de complimentele făcute de racolatori. Se duc la sediu. Şi sunt cuceriţi de viaţa frumoasă care li se aşterne în faţă.  Vor primi între 300 și 500 de lei pe oră. Tot ce le trebuie acum este acordul ”modelului”, respectiv plata unei taxe simbolice de 140 de lei. Semnează, dau banii, fără să analizeze problema în profunzime. Problema este conştientizată abia după ce telefonul aşteptat de la agenţia-minune nu vine luni bune după data stabilită la semnarea contractului. Atunci realizează că nu vor mai fi sunaţi niciodată şi că au fost ţepuiţi de ”agenţiile de modele”.

  În urmă cu puțin timp, presa locală deconspira un așa-zis grup de ”recrutori de fotomodele”, niște indivizi bine îmbrăcați, zâmbitori și foarte amabili, care-și făceau veacul prin Centrul Nou. În urma acestor dezvăluiri, așa-zișii agenți de fotomodele și-au luat rapid tălpășița, doar că zilele acestea au fost din nou văzuți prin zonă. Așa că mare atenție la ce vi se promite, asta dacă nu cumva vă dau afară banii din casă.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img