More


  DOLIU. Tragedie la Primărie. Directorul SPAS a decedat

  - Advertisement -

  Primăria municipiului Satu Mare se află în doliu. Directorul SPAS Satu Mare, serviciu subordonat Primăriei, Doina Văsuț a decedat în cursul zilei de astăzi.

  ”Cu profundă tristeţe am aflat astăzi vestea trecerii la cele veșnice a colegei mele, Doina Văsuț, director al Serviciului Public de Asistenţă Socială. Dispariţia sa lasă un gol imens în inimile noastre, a colegilor din cadrul Primăriei Municipiului Satu Mare și a colegilor din instituțiile subordonate, pentru care a reprezentat un model de profesionalism, bunătate, modestie şi eleganță. În aceste momente grele, le adresez tuturor celor apropiaţi sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i odihnească în pace sufletul său bun!”, a transmis primarul Kereskenyi Gabor.

  ”Cu durere în suflet, mă alătur celor care suferă de pe urma trecerii în neființă a fostei mele colege Doina Văsuţ, director al SPAS Satu Mare. Lasă în urmă un gol imens încărcat de tristețe și regrete. Sincere condoleante familiei îndurerate. Dumnezeu sa-i odihnească în pace sufletul ei bun !”, spune fostul viceprimar al municipiului Satu Mare, Radu Roca.

  Gazeta de Nord Vest și Nord Vest TV își exprimă regretul față de pierderea acestui om valoros al Sătmarului și transmite sincere condoleanțe familiei îndoliate.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img