Glumețu’ KovacsNu mai miră pe nimeni că al nostru careian, Kovacs Ist-van, e în acest an cel mai bun, cel mai în formă arbitru din România. Prin prestațiile avute în acest sezon, atât la nivel național, cât și internațional, le-a cam închis gura și celor mai aprigi contestatari…A se citi Gigi Becali ori Ion Crăciunescu.

Iar Kovacs ne-a demonstrat la semifinala Cupei României dintre Mediaș și Sibiu că are nu doar cartonașele și legile jocului la el, ci și poantele. Simțul umorului nu i-a lipsit, iar în repriza a doua a partidei desfăşurate la Mediaş, Ionuţ Stoica, fundaşul celor de la Hermannstadt, a fost “victima” arbitrului Istvan Kovacs. “Fluieraşul” a dictat o lovitură liberă şi, înainte de a marca linia celor din zid, a folosit spray-ul pentru a-i “trage” un jet în faţă lui Stoica. De ce? Pentru că sibianul a refuzat să se așeze în zid… Jucătorul a fost “albit”, dar a apreciat gluma, cei doi salutându-se apoi amical.

Iar poanta lui Kovacs le-a dat idei și iubitorilor de fotbal din județ…Căci la un meci din week-end am auzit și o nouă ”înjurătură” la adresa unui arbitru…Una la modă după ce aceea cu ” 2 bani, 10 bani, la arbitru ochelari” nu mai este de actualitate… Supărat pe o decizie a centralului, omul nostru de după gard l-a apostrofat cu…” noa, nici din tine în veci n-a ieși arbitru cu spray!”. Bună și poanta asta!

ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts