Afaceri de sezon. Ploile din ultima vreme le promovează cu brio



 

Acum vreo patru ani parcă, ne minunam de o știre venită de prin Constanța. Cică niște studenţi de la Universitatea Maritimă Constanţa (UMC) au creat o Dacia amfibie. Pare un scenariu SF din emisiunile celebre prezentate de Alexandru Mironov …Ei bine ideea prezentată în 2014 la Constanța le-ar putea la drept vorbind aduce bani buni ”marinarilor” în 2018 la Satu Mare.

Căci nu-i ploaie mai zdravănă lăsată de la Cel de Sus să nu se umple nu doar pasajele de pe Botizului și Soarelui de apă ci și străzile …plate. Ca să nu mai vorbim de curți. Așa că o ”amfibile ” n-ar strica la casa omului…Unii zic că de vină ar fi fost asfaltatorii care din dărnicie ar fi umplut și acoperit și gurile de canal cu mixtură…Nu doar drumurile…Oameni răi și cârcotași și sătmărenii aștia…

Tot ca afacere de sezon ar putea fi și vânzarea de cizme de cauciuc ..Ca să nu mai vorbim de inițiativa prietenului nostru…”Cu caiacul pe Someș”…Care se poate transforma lejer în ..”Cu caiacul la serviciu”! Și, ca să plusăm, pe viitor am dori și niște piste de caiac și gondole..

PS. Trebuie întrebați venețienii de unde au luat fonduri pentru reabilitarea pistelor pentru gondole!





ULTIMELE ȘTIRI

Latest Posts