More


  Dragnea anunţă că nu este exclusă suspendarea preşedintelui Iohannis: A întârziat nepermis de mult

  =

  Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine, vineri, 22 iunie 2018, o declaratie de presa, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, dupa sedinta Comitetului Executiv National (CExN) al PSD care a avut loc in contextul condamnarii presedintelui partidului, la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, in prima instanta, in dosarul DGASPC Teleorman. Comitetul Executiv Na?ional al Partidului Social Democrat a decis sustinerea presedintelui PSD Liviu Dragnea in toate functiile politice detinute de acesta la conducerea partidului si la conducerea Camerei Deputatilor din Parlamentul Romaniei. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

  Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat luni că nu este exclusă suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis, în contextul în care liderul social democraţilor spune că preşedintele a întârziat nepermis de mult cu luarea unei decizii privind revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

  Nu este exclusă (n.r.: suspendarea preşedintelui) pentru că deja a stat neconstituţional de mult şi nepermis de mult. Jocul cu <<să mai citim>> e o bătaie de joc la adresa CCR. A întârziat foarte mult”, adeclarat Liviu Dragnea.

  Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, săptămâna trecută, că este tot în faza de lectură a motivării CCR, prin care magistraţii constituţionali îi cer revocarea Laurei Codruţa Kovesi.

  CCR a motivat, la începutul lunii iunie, hotărârea prin care a constatat conflictul instituţional dintre Klaus Iohannis şi ministrul Jutiţiei, cerându-i şefului statului să emită decretul de revocare din funcţie a şefei DNA.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img