More


  FOTO. EROU și în timpul liber. Pompierii salvează vieți și când nu sunt în misiune

  =

  Pompierii sătmăreni dovedesc că sunt EROI și când sunt în timpul liber și salvează vieți chiar și atunci când nu sunt în misiune.

  Aflat în timpul liber, plt. adj. Czier Tiberiu din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, în timp ce conducea pe o arteră circulată din municipiul Satu Mare (zona Burdea), a observat o persoană căzută pe carosabil și o bicicletă răsturnată.

  Spiritul de salvator al pompierului l-a îndemnat rapid să intervină. A amplasat autoturismul personal astfel încât să asigure protecția proprie și a victimei și a început protocolul de acordare a prim ajutorului calificat, solicitând, totodată, unui trecător aflat în zonă, să anunțe evenimentul la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

  ”Până la sosirea ambulanței, Tiberiu a efectuat evaluarea primară a victimei și a aplicat un guler cervical, pe care declară că îl are permanent în mașină, ca și dotare suplimentară a trusei medicale obligatorii. A susținut apoi capul victimei (o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 54 de ani) până la sosirea echipajului medical SMURD, care a preluat pacienta și a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe Satu Mare.
  Accidentul s-a petrecut azi, 15.06.2018, ora 9:45.

  FELICITĂRI, Tibi!

  Ne mândrim cu astfel de fapte!”, se arată într-un comunicat de presă remis de ISU Satu Mare.  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img