More

    FOTO. Merg gratis la Electric Castle. Rotaract pentru sănătate

    Ce înseamnă stil de viață sănătos? Ce ar trebui să mănânc pentru o alimentație echilibrata? Ce rol are sportul în viața noastră? Care este rolul fructelor și legumelor? Când și cum pot să mănânc dulciuri?

    Acestea reprezintă dilemele noastre cotidiene și dorim să oferim răspunsuri, exemple și de ce nu, să ascultăm și alte păreri despre aceste subiecte de mare importanță pentru sănătatea noastră.

    Rotaract în parteneriat cu DJST, a organizat în data 16 iunie de la ora 10, la centru de agrement Tabere, un eveniment în aer liber dedicat tuturor iubitorilor de sport, celor care sunt preocupați de alimentația și sănătatea lor, copiilor și celor care vor să petreacă o zi plină de activități sportive.

    A fost o zi o zi în care si-au îmbogățit cunoștințele despre adoptarea unui stil de viață sănătos care presupune o alimentație sănătoasă, automedicație și unele afecțiuni medicale ce pot rezulta din neglijarea stilului de viață.

    De asemenea s-au organizat activități sportive pe tot parcursul zilei, picnic, voie bună, muzică și mult soare în suflete.

    Campionat de beach volley pentru adulti cu premii surpriză, jocuri în echipă pt copii, călărie pt copii (plimbare călare pe ponei cu instructor), demonstrație de zumba și kangoo jumps, prezentare de teme medicale. Câștigătorii campionatului de volei vor merge la Electric Castle!

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE