More


  Peste trei zile în Satu Mare va fi sărbătoare!

  - Advertisement -

  Au mai rămas trei zile până la startul festivalului care ne îmbie să redescoperim savuroasele vinuri de pe plaiurile sătmărene. La Festivalul Vinului Sătmărean, viticultorii ne promit un adevărat festin, atât prin varietatea produselor cât mai ales prin calitatea băuturilor care au făcut ca zona viticolă a Sătmarului să fie recunoscută atât în țară cât și în străinătate.

  Vă invităm să vizitați standurile producătorilor sătmăreni, începând de vineri, 22 iunie, și până duminică, 24 iunie, în Piața 25 Octombrie din Satu Mare.

  Vinurile dulci și catifelate, cele seci și puternic acidulate – toate vor face din această sărbătoare un adevărat festival al gusturilor. Varietatea de arome va răspunde aşteptărilor tuturor iubitorilor de vinuri. Și cum vinul bun începe din vie, la festival veți avea ocazia să aflați și poveștile de succes ale viticultorilor sătmăreni care au reușit să se impună pe piață și ale căror produse au fost premiate la importante competiții în domeniu. Și de această dată, în cadrul festivalului de la Satu Mare, vor fi premiate cele mai bune vinuri nobile.

  Va fi o experiență autentică, dublată de muzica unor îndrăgiți artiști care vor întregi atmosfera de sărbătoare: vineri – concertul în aer liber al Filarmonicii “Dinu Lipatti”, sâmbătă – Ansamblul Folcloric “Doruri Sătmărene”, Petrică Mureșan, Ash Band, Adda, Kökény Attila, iar duminică: Blues Brothers Tribute, Bikini și Talisman.

  Vă așteptăm cu vinuri alese și muzică pe măsură!  ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img