More


  Primele impresii despre epilarea definitivă cu laser – Daiana Feher

  =

  În Satu Mare s-a deschis recent unul dintre cele mai hi-tech saloane de înfrumusețare din România având dotări de ultimă generație. Serviciile oferite includ remodelare corporală cu “Cel mai bun sistem de slăbit din 2017”, tratamente faciale cu oxigen hiperbaric, ultrasunete și microace împreună cu produse Bruno Vassari – declarat cel mai bun brand de produse cosmetice profesionale, fiole de la institul BCN din Barcelona și epilare definitivă cu laser diodă ce dispune de modul MOTIF – fără durere. Aparatul de epilare fiind de la Syneron Candela, unul dintre liderii mondiali în aparatură medicală de estetică.

   

  Un asemenea salon nu putea să nu atragă privirea doamnelor și domnișoarelor care până acum erau nevoite să meargă în alte orașe mari din țară sau chiar în străinătate pentru a beneficia de servicii cu adevărat premium!

  Daian Feher a scris recent pe blogul personal despre prima experiență cu eLase și modul MOTIF, în traducere: epilare definitivă cu laser CU ADEVĂRAT fără durere!

  “Am mers cu o oarecare emoție, și frică de durere, deoarece în urmă cu mai bine de 5 ani, am facut cateva sedințe cu un aparat IPL, iar experiența nu a fost una foarte confortabilă, având nevoie de gheață sau de creme anestezice pentru a nu simți durere, însă de această dată am rămas plăcut surprinsă de rapiditatea și de eficiența aparatului eLase ELOStm, dar mai ales de LIPSA TOTALA DE DURERE.”

  Daiana a transmis live pe pagina personală de Facebook, unde este urmărită de aproape 20.000 de persoane, modul cum lucrează laserul. Puteți observa în live cât este de relaxată și faptul că nu doare deloc! Laserul are și un mod “dureros”, care defapt este o durere suportabilă de majoritatea pacienților și este cu 1,5 până la 10% mai eficient. Se recomandă modul nedureros la primele 3-5 ședințe și “dureros” la ședințele 4-8. În funcție de persoană și răspunsul organismului vom avea grijă pe tot parcursul tratamentului să vă simțiți confortabil!

   

  Știm că ai călcat pragul multor saloane de top, chiar și din străinătate, cum ți s-a părut la Pearl Beauty Center? 

  D.F.: “La Pearl Beauty Center, am întâlnit un personal calificat și amabil, aparatură de ultimă generație, și nu în ultimul rând, un loc care respectă cu strictețe normele de igienă și intimitate. Ceea ce pentru orașul nostru poate părea un lux, eu îl consider un pas important spre normalitate, sunt convinsă că sătmărencele vor aprecia serviciile premium oferite la acest salon.”

  Prețuri și servicii : http://pearlbeauty.ro/preturi/. Vă așteptăm cu drag să ridicați catalogul de servicii și prețuri pe Strada Andrei Mureșanu, Nr. 23, colț cu Avram Iancu.

  Cum ți se par prețurile practicate de Pearl Beauty Center? 

  1. F.: “Prețurile în raport cu calitatea serviciilor, sunt în avantajul clientului. Aparatele profesionale și personalul calificat sunt extrem de costisitoare, iar Pearl Beauty Center, chiar dacă oferă condiții de standarde occidentale, consider că a reușit să adapteze prețurile foarte bine, ținând cont de nivelul financiar general al publicului căruia se adresează.”

   

  Se poate face epilare definitivă și vara? Află răspunsul din acest articol.

     ULTIMELE ȘTIRI

  Latest Posts

  spot_img
  spot_img